“Η Ζωή Που Περιμένει” – Πάνος Γουργιώτης – single

Posted: 19 January 2008 in Μουσική

Πάνος Γουργιώτης - Η Ζωή που περιμ�νει

Πάνος Γουργιώτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1984.Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και στη συνέχεια στον Αλμυρό Βόλου. Από το 2002 ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει υποκριτική στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Την άνοιξη του 2005, αφιερωμένος πλέον αποκλειστικά στη μουσική, επιστρέφει για μόνιμη διαμονή στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος κλασσικής κιθάρας από το Δημοτικό Ωδείο Βόλου. Γράφει μουσική και στίχους στα τραγούδια του, τα οποία ερμηνεύει ο ίδιος, καθώς επίσης αναλαμβάνει τις ακουστικές και κλασσικές κιθάρες, κατά καιρούς τις ηλεκτρικές κιθάρες, τα πλήκτρα κ.α. Έχει δημιουργήσει αρκετά γκρουπ, με τα οποία έχει εμφανιστεί ζωντανά, αρχικά στο Βόλο, τη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, και κατόπιν στη Θεσσαλονίκη σε πολλές σκηνές της πόλης. Έχει, επίσης, εμφανιστεί σε Αθήνα και Βόλο ανοίγοντας τις συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών. Ακόμα, έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις σε έργα των Σ. Μπέκετ και Μ. Μπρεχτ, που ανέβηκαν σε πειραματικές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Τελευταία εμφανίζεται ζωντανά στην ιστορική μπουάτ Απανεμιά, στην Πλάκα.

“Η Ζωή Που Περιμένει” – Πάνος Γουργιώτης

Μετά από το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2007 ο Πάνος Γουργιώτης κάνει το ντεμπούτο του στην δισκογραφία με την κυκλοφορία του CD Single “Η ζωή που περιμένει”.

To single περιλαμβάνει το ομώνυμο κομμάτι του Φεστιβάλ, που συζητήθηκε πολύ για την διαφορετικότητα του, μια ακουστική έκδοση του ίδιου τραγουδιού, καθώς και το ολοκαίνουργιο “Πρέπει να’ρθεις”.
Ήχος φρέσκος που ακροβατεί ανάμεσα σε rock-pop φόρμες και trip hop στοιχεία, συνδυασμένος με ανατρεπτικό στοίχο δημιουργούν μία άκρως ηλεκτρική ατμόσφαιρα.

Την παραγωγή και ενορχήστρωση των τραγουδιών έχουν επιμεληθεί οι Δημήτρης Καρπούζας, Diveno (πρώτο βραβείο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2007), Χρυσόστομος Μουράτογλου και η επίβλεψη παραγωγής έγινε από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Το single κυκλοφορεί από την symphony records , βρίσκετε ήδη στα ράφια των δισκοπωλείων και αν θέλετε μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ .

Πάνο να’σαι πάντα καλά και να μας τραγουδάς …
Comments
  1. kabouk says:

    Πανούλη, η δουλειά σου τέλεια, εξαιρετική, μοναδική….. Μπράβο!!!!!

    Περιμένουμε εναγωνίως το επόμενο cd σου…..

    Κατερίνα

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.